Find flotte prydgræsser online i havecenteret

Vi danskere elsker vores haver. Haven er vores helt eget frirum. Her bruger vi en stor del af vores tid i de lyse måneder. Vi slapper af, vi soler os og drikker kaffe, vi leger med ungerne og passer blomsterne i bedene. Alt efter hvor erfarne vi er, kan vi skabe rum i haven, der virkelig emmer af skønhed og paradisisk fred. Det behøver faktisk ikke at være så krævende. Hvis man vælger nemme arter til sin have, så er der ikke så meget, der skal passes. Prydgræs er et godt bud.

Der er flere fordele ved prydgræs. Den største er naturligvis deres store skønhed. Græs har faktisk meget smukke blomster, og prydgræs kan få en imponerende blomsterpragt. Og så behøver man ikke at slå den, det er der nok mange, der vil sætte pris på. Der er heller ikke behov for så meget lugning, for græsserne holder selv en masse ukrudt nede. Der er heller ikke det store behov for gødning, hvis man blot planter sit prydgræs i næringsrig jord. Det er nemt at holde prydgræs.

En god begynderplante

Netop på grund af det ovenstående så er prydgræs en plante der egner sig godt til den nye haveejer, der lige skal lære det basale først. Disse planter egner sig også godt til den minimalistiske have, hvor stensætninger og grus og fliser er en stor del af udtrykket. Man kan med stor effekt plante prydgræs langs med flisegangen. Det vil give en flot effekt og skabe rum. For haven består jo af rum under åben himmel, det skal man huske, når man planlægger dens indretning. Hvis man ser haven på den måde, så får man måske en bedre forståelse af, hvordan man skal indrette den.

Planteskolens webshop

Med plantorama.dk har man hele havecenteret online, så man kan gå på opdagelse i blomsterland hjemme fra stuen. Man kan bruge mange gode stunder på at finde inspiration af billederne og artiklerne i denne webshop. Og så kan man finde prydgræs i mange forskellige udtryk, som kan gøre ens have smukkere, uden at kræve det helt store arbejde.