En dansk krimiforfatter i bestsellerklassen

Hvis der er en genre i bogverdenen, der er i stadig vækst, så er det krimigenren. Vi elsker at læse krimier, også her til lands, hvor der også er mange gode forfattere at finde. Og der er da også skønt at sætte sig godt til rette i sofaen med en god krimi og lade sig henføre af de spændende historier. At se miljøerne for os og leve os ind i personernes liv og skæbne. Og, ikke mindst, at forsøge at gætte, hvem der står bag de frygtelige forbrydelser, som skal opklares.

Man bliver virkelig grebet af at læse de fantastiske Sara Blædel bøger. De mange Sara Blædel bøger er udgivet i 38 lande og Sara Blædel har et stort forfatterskab bag sig, med hele 14 krimier. De 11 er i serien om Louise Rick, som er kriminalkommissær i Københavns politi. Sammen med hende oplever vi det ene mysterium efter det andet. Sara Blædel har, med Louise Rick, skabt en hovedperson, der virker helt igennem troværdig, hvilket gør bøgerne med hende med virkelighedstro.

Køb Sara Blædel bøger online

Hos Bog & Idé kan du finde masser af krimier. Naturligvis også de fantastiske Sara Blædel bøger. Og findes der ikke en fysisk butik i nærheden af dig, så kan du købe de dejlige bøger online. Det er altid skønt at modtage en pakke med en god krimi, som man kan sidde og læse i på de mørke aftener eller kedelige regnvejrsdage.

Sara Blædel er født i 1964 og startede egentlig sin karriere som grafisk koordinator hos Gyldendal. Men hun fik hurtigt lyst til at skrive selv, og vi er mange, der i dag er glade for de fantastiske Sara Blædel bøger. Hun har en fantasi og en evne til at beskrive miljøer, og hendes persontegninger er helt uforlignelige. Sara Blædel er en dansk krimiforfatter, vi kan være stolte af.

Læseglæde i sofaen eller i natlampens skær

Det er skønt at læse Sara Blædel bøger. Man kan sige, at læsning giver vitaminer til hjernen. Læsning pirrer fantasien og lukker op for den indre biograf, hvor billeder og filmstrimler kører for det indre øje. Og så kommer man lidt væk fra den daglige trummerum.